Klantenservice

Registreren

Klanten die reeds geregistreerd zijn kunnen inloggen met hun e-mailadres en wachtwoord. Als je een nieuwe klant bent kan je een account aanmaken door alle gegevens correct in te vullen.

Verzending

Bestellingen worden verwerkt en meteen verzonden na ontvangst van betaling. Bestellingen vanaf €80 worden gratis verzonden (uitsluitend geldig voor België en Nederland). Voor bestellingen onder dit bedrag, komt er een vast tarief bij voor de verzending. Dit bedrag is afhankelijk van de eindbestemming en is zichtbaar bij het afrekenen. Alif Home is echter niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens de verzending door bpost of DPD.

Retour

Toch niet tevreden over hoe het artikel in je interieur staat? Geen zorgen, Alif Home geeft je 14 dagen bedenktijd. Als het item nog in perfecte staat is ben je zeker vrij om het in de originele verpakking terug op te sturen en je geld terug te krijgen. Alif Home biedt echter geen gratis retourzending aan, je zal dus zelf de verzendkosten van je retour moeten betalen. Het retouradres staat duidelijk vermeld op de doos waarin je bestelling toekomt. De terugbetaling zal gebeuren na het ontvangst en de controle van het geretourneerde artikel.
Tip: Bewaar je verzendingsbewijs. Zo kunnen wij je verzending traceren als er iets misgaat.

Betaalmogelijkheden

Alle bestellingen worden betaald bij het moment van afhaling in Antwerpen. Onder geen enkele omstandigheid worden bestellingen meegegeven vooraleer ze betaald zijn. Betalen kan cash of via de Bancontact-app.

Garantie

Bij het afhalen van je bestelling krijg je eerst de kans om je artikelen volledig te inspecteren vooraleer ze verpakt worden. Alle producten aangeboden door Alif Home zijn 100% met de hand gemaakt en kunnen dus kleine imperfecties hebben. Daarom kiezen wij ervoor om je eerst het product te laten zien voor je ervoor betaalt en het wordt ingepakt. Dit impliceert echter dat je nadien geen artikelen kan retourneren omwille van deze imperfecties. Alle artikelen worden zorgvuldig verpakt en zijn volledig bestendig tegen kleine stoten. Breekbare items zoals spiegels, vazen etc. kunnen dus niet geretourneerd worden omwille van barsten.