Klantenservice

Registreren
Verzending
Retour
Betaalmogelijkheden
Garantie


Registreren

Klanten die reeds geregistreerd zijn kunnen inloggen met hun e-mailadres en wachtwoord. Als je een nieuwe klant bent kan je een account aanmaken door alle gegevens correct in te vullen.

Verzending

Bestellingen worden verwerkt en meteen verzonden na ontvangst van betaling. Alif Home verzendt naar de volgende landen: België en Nederland. Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis verzonden (uitsluitend geldig voor België en Nederland). Voor bestellingen onder dit bedrag, komt er een vast tarief van
€ 9,95 bij voor de verzending. Dit bedrag is zichtbaar bij het afrekenen en gratis verzending wordt automatisch verrekend indien je bestelling hiervoor in aanmerking komt. Alif Home is echter niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens de verzending door derde partijen.

Retour

Toch niet tevreden over hoe het artikel in je interieur staat? Geen zorgen, Alif Home geeft je 14 dagen bedenktijd. Als het item nog in perfecte staat is ben je zeker vrij om het in de originele verpakking terug op te sturen en je geld terug te krijgen. Alif Home biedt echter geen gratis retourzending aan, je zal dus zelf de verzendkosten van je retour moeten betalen. Het retouradres staat duidelijk vermeld op de doos waarin je bestelling toekomt. De terugbetaling zal gebeuren na het ontvangst en de controle van het geretourneerde artikel.

Retouradres:
Webship – Alif Home
Oudenaardestraat 84/51
8570 Vichte
België


Tip: Wij raden aan enkel aangetekend te verzenden. Zo krijg je een track & trace nummer waarmee je jouw zending kan opvolgen.

Betaalmogelijkheden

Alif Home biedt een brede waaier aan betaalmogelijkheden waaronder Bancontact, credit card, iDEAL en Apple Pay.

Garantie

Alle producten aangeboden door Alif Home zijn 100% met de hand gemaakt en kunnen dus kleine imperfecties hebben. Deze imperfecties vallen niet onder ons garantiebeleid. Nog vragen? Stuur ons een mailtje via hello@alifhome.be