Algemene Voorwaarden

1. Identiteit van de verkoper

De website https://alifhome.be (hierna: de “Website”) wordt aangeboden door:

ALIF HOME BV (hierna “ALIF HOME”, “Wij” en “Ons”)

Hessenplein 2

2000 Antwerpen

België

BTW BE 0738.783.078

E-mail: hello@alifhome.be

2. Toepasselijkheid en voorwaarden

* Neem voor het plaatsen van een bestelling de algemene voorwaarden goed door. Als u een bestelling plaatst betekent dit dat u akkoord gaat met deze algemene voorwaarden en gaat u een wettelijk bindende overeenkomst aan om één of meerdere artikelen te kopen en heeft u een betalingsplicht.

* Bestellingen kunnen geweigerd worden wanneer deze geplaatst worden door minderjarigen of ‘spam accounts’.

3. Aanbod

* Onze producten worden met de hand gemaakt en kunnen kleine imperfecties hebben. De producten zijn bijgevolg nooit identiek aan elkaar. De productomschrijvingen en foto’s zijn waarheidsgetrouw en zo nauwkeurig mogelijk. Lees zeker alle beschrijvingen en disclaimers die per product vermeld worden alvorens u de bestelling afrondt.

4. Bestelproces

* Om een bestelling te kunnen plaatsen moet iedere klant zich registreren en alle gegevens volledig en correct invullen. Indien wij merken dat de gegevens onvolledig of vals zijn, wordt de bestelling geweigerd.

* De gewenste artikelen hoort u aan de winkelwagen toe te voegen alvorens u de bestelling kan afronden. Wanneer u alle gegevens hebt gecontroleerd kan u de bestelling plaatsen. Deze wordt verwerkt en verzonden na controle van uw gegevens en ontvangst van de betaling.

* Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis verzonden (uitsluitend geldig voor België en Nederland). Voor bestellingen onder dit bedrag, komt er een vast tarief van € 9,95 bij voor de verzending. Dit bedrag is zichtbaar bij het afrekenen en gratis verzending wordt automatisch verrekend indien je bestelling hiervoor in aanmerking komt. ALIF HOME is echter niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens de verzending door derde partijen.

* ALIF HOME verzendt naar de volgende landen:
België
Nederland

* Wij aanvaarden:
Bancontact
iDEAL
Visa
Mastercard
Apple Pay

5. Herstellingen en retour

* Bestellingen worden zeer zorgvuldig en veilig ingepakt alvorens ze worden verstuurd. Alif Home is bijgevolg niet aansprakelijk voor schade aan de artikelen.

* U heeft tijdens 14 dagen na het ontvangen van uw bestelling een herroepingsrecht. Indien het artikel in volledig perfecte staat verkeert kan u het in de originele verpakking terugsturen naar het retouradres vermeld op de postdoos. U betaalt zelf de verzendingskosten voor de terugzending.  Na ontvangst en goedkeuring van het artikel krijgt u een waardebon ter waarde van het aankoopbedrag.

6. Prijzen en promoties

* Prijzen worden per individueel product aangegeven en zijn niet onderhandelbaar.

* Promoties zijn telkens geldig voor bepaalde duur die duidelijk vermeld wordt bij de aankondiging van de promotie. Promoties zijn overigens geldig zolang de voorraad strekt.

* Toegekende kortingscodes via mail of sociale media zijn uiterst persoonlijk en iedere vorm van misbruik kan geweigerd worden.

7. Copyright

* Alle foto’s van de individuele producten behoren toe aan ALIF HOME. Dit geldt overigens voor logo’s, teksten en namen. Iedere vorm van misbruik zal bestreden worden.